fbpx
  • Gecertificeerde adviseurs
  • Opgeleid voor financieel advies
  • Kortste levertijd
  • Één contact voor gehele verduurzaming
  • 15+ jaar ervaring

Bedankt!

 

Hier kunt u onze brochure over de verschillende subsidies vinden. Wij geven u een overzicht over wat de mogelijkheden zijn tot financiering van uw verduurzaming door middel van subsidies. De overheid heeft voor elke type verduurzaming wel een subsidie uitgegeven.

 

Daarnaast geven wij u een advies hoe u kunt starten met verduurzamen.

 

Wij gaan graag onder het genot van een kop koffie of thee verder met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden. Interesse? Maak dan hieronder een afspraak. 

Maak direct een afspraak

                                                                         Wij geven u graag gratis advies over uw verduurzamingsmogelijkheden

Hoe gaan wij te werk?

Solarpas is uw gesprekspartner in verduurzaming. Wij geloven er in dat energieneutraal worden als Nederland zijnde een gezamenlijke taak is. Wij ontzorgen particulieren door hun gedurende de gehele verduurzaming bij te staan. Daarnaast verbinden wij kwalitatief hoogwaardige duurzaamheidsproducten met klanten voor optimaal wooncomfort en gemak. 

Stap 1. Advies

Adviseurs van Solarpas komen bij u langs om samen met u de juiste stap in verduurzaming te bepalen. Wanneer u dit al in kaart heeft kunnen wij u adviseren over de uitvoering hiervan en zorg dragen voor de uitvoering van uw verduurzaming. Daarnaast zijn onze adviseurs bekwaam in alle financiële mogelijkheden die verbonden zijn aan de verschillende producten.

Stap 2. Offerte

Op basis van uw wensen en mogelijkheden binnen, buiten en op uw woning schetsen wij een eerste kostenplaatje. Wij nemen deze uiteraard met u door zodat u precies weet waarom er gekozen is voor welke producten en welke manier van uitvoering.

Stap 3. Uitvoering

Solarpas staat er voor dat kwalitatieve duurzaamheidsproducten worden verbonden aan de wensen van haar klanten. Hierom blijven wij in het gehele proces aanwezig als gelijkwaardig gesprekspartner en als uw contactpunt in uw gehele verduurzaming.

Stap 4. Ontzorgen van financieel traject

Na de uitvoering draagt Solarpas er zorg voor dat u wordt ondersteunt in het terugvragen van de BTW, u voldoende inzicht heeft in de salderingsregeling, subsidie ontvangt voor uw isolatiemaatregelen en dat uw huishoudportemonnee zo min mogelijk wordt aangetast door deze eenmalige investering.

Stap 5. Service

Nu begint voor u echt het genieten van meer wooncomfort en gemak. Wij zorgen er voor dat dit zo blijft en dat u maximaal rendement haalt uit uw investering. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw ecologische voetafdruk lager wordt en dat u zo het milieu een stuk groener maakt. Als laatst, wij geven om onze klanten en staan altijd ter beschikking voor verder advies of andere vragen.

Wat vinden anderen?

Deskundige uitvoer en hoog vertrouwen!

De klus is geklaard en de panelen werken alle 14. Daarbij ben ik erg tevreden over de heren die alles aangelegd hebben. Deskundige en prettige mensen. Al met al heel blij dat ik kennis heb gemaakt met Solarpas via mijn buren en dat ik nu over zonnepanelen beschik. Ook dank voor de rol van de adviseur in deze en de wijze waarop de adviseur alles uitgelegd heeft en daar de tijd voor genomen heeft. Dat heeft mij veel vertrouwen gegeven.

Lizelotte Smits

Samen met Solarpas gestart met verduurzamen!

Na het heldere advies van Solarpas bij mij thuis en de informatieavond in Amersfoort besloten om zonnepanelen te laten installeren! Zeer tevreden met het resultaat!

John van den Brom - Trainer FC Utrecht

Ik ben zeer goed en professioneel geholpen vanaf de aanvraag tot de installatie

Ze weten waarover ze het hebben en geven een zeer deskundig advies op maat.

Laszlo Baranyi

Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet op het pad van de verduurzaming samen met Solarpas.

Eind juni heb ik 14 zonnepanelen laten plaatsen door Solarpas en ben zeer tevreden over het verloop van het gehele proces.

Ruud Stolk

Top installatie en fijne app om de opbrengst te volgen.

Professioneel geïnstalleerd met optisch zeer mooie panelen. Aanrader! 

Roy Oude Lansink

Recente opgeleverde projecten

Duurzaam Vathorst
Particulier
Vathorst

Duurzaam Vathorst

Duurzaamvathorst 2
Particulier
Vathorst

Duurzaam Vathorst

Duurzaam Doorn
Particulier
Doorn

Duurzaam Doorn

Samen verduurzamen!

Wanneer u een kennis, buurvrouw/man of familielid aandraagt
ontvangt u beiden €50 korting op uw zonnepaneleninstallatie

Verduurzamen doet u niet alleen. Vanuit Solarpas dragen wij extra bij wanneer u samen met een kennis, buurvrouw/man of familielid via ons zonnepanelen aanschaft. Wanneer u iemand refereert om samen met u zonnepanelen te laten installeren via onze organisatie ontvangt u beiden (of allen) €50 korting op uw installatie.

Stuur deze pagina door

Meer weten? Wij vertellen je het graag!