fbpx

Ontdek wat u kunt besparen met verduurzaming!

Solarpas heeft afgelopen jaren duizenden woningen verduurzaamd. Wij gaan altijd voor een persoonlijke aanpak om voor uw specifieke situatie en uw mogelijkheden een passend voorstel te maken. Plan een vrijblijvend gesprek in met een van onze adviseurs voor meer informatie.

Bereken uw winst!

Wat is de oppervlakte van uw dak?

Besparing*

± ... p.j.

Investering*

± ...

  • Gecertificeerde adviseurs
  • Opgeleid voor financieel advies
  • Kortste levertijd
  • Één contact voor gehele verduurzaming
  • 15+ jaar ervaring

Over Solarpas

Met duurzame investeringen in huis en/of bedrijfspand wordt er op de energierekening bespaard en het woon- en werkcomfort verhoogd. U levert daarnaast een bijdrage aan een beter milieu.
Wij proberen een positieve bijdrage te leveren in de transitie naar duurzaamheid. Daarom vindt u bij Solarpas de 3 nodige disciplines onder 1 dak om tot een duurzame uitvoering van uw woning of bedrijfsvastgoed te komen.

ISOLATIE SEEH ZEP HR+++ SEEH ZEP LAADPALEN MIA Vamil ZONNEPANELEN BTW-teruggave Salderingsregeling

Zonnepanelen

Bij de aanschaf van zonnepanelen kan de consument gebruik maken van de regeling omtrent BTW teruggave. Over zowel de aanschafprijs van de zonnepanelen als de kosten voor installatie kan de particulier de BTW terug vragen.

 

 

Daarnaast kan de particulier genieten van de salderingsregeling waarbij een vergoeding ontvangen wordt op de terug levering van groene stroom. 

Isolatie & HR+++

De zogenaamde Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) subsidieert verschillende isolatiemaatregelen die worden toegepast in woningen van eigenaren. Na de aanschaf en installatie van verscheidene isolatiemaatregelen kan de particulier een deel van de kosten teruggestort krijgen.

 

Daarnaast kan deze uitgebreid worden naar de subsidie Zeer energiezuinig pakket SEEH eigenaar én bewoner. 

Laadpalen

Laadpalen kunnen aangeschaft worden met specifieke investeringsmogelijkheden door ondernemers. De Milieuinvesteringsaftrek en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen zorgen ervoor dat een laadpaal een aantrekkelijke investering wordt.

Compleet en helder inzicht in alle mogelijkheden?

Maak een afspraak en krijg advies op maat!

Solarpas Zonnepanelen Project 6

Hoe gaan wij te werk?

Solarpas is uw gesprekspartner in verduurzaming. Wij geloven er in dat energieneutraal worden als Nederland zijn de een gezamenlijke taak is. Wij ontzorgen particulieren door hen gedurende de gehele verduurzaming bij te staan. Daarnaast verbinden wij kwalitatief hoogwaardige duurzaamheidsproducten met klanten voor optimaal wooncomfort en gemak. 

Stap 1. Advies

Adviseurs van Solarpas komen bij u langs om samen met u de juiste stap in verduurzaming te bepalen. Wanneer u dit al in kaart heeft kunnen wij u adviseren over de uitvoering hiervan en zorg dragen voor de uitvoering van uw verduurzaming. Daarnaast zijn onze adviseurs bekwaam in alle financiële mogelijkheden die verbonden zijn aan de verschillende producten.

Stap 2. Offerte

Op basis van uw wensen en mogelijkheden binnen, buiten en op uw woning schetsen wij een eerste kostenplaatje. Wij nemen deze uiteraard met u door zodat u precies weet waarom er gekozen is voor welke producten en welke manier van uitvoering.

Stap 3. Uitvoering

Solarpas staat er voor dat kwalitatieve duurzaamheidsproducten worden verbonden aan de wensen van haar klanten. Hierom blijven wij in het gehele proces aanwezig als gelijkwaardig gesprekspartner en als uw contactpunt in uw gehele verduurzaming.

Stap 4. Ontzorgen van financieel traject

Na de uitvoering draagt Solarpas er zorg voor dat u wordt ondersteunt in het terugvragen van de BTW, u voldoende inzicht heeft in de salderingsregeling, subsidie ontvangt voor uw isolatiemaatregelen en dat uw huishoudportemonnee zo min mogelijk wordt aangetast door deze eenmalige investering.

Stap 5. Service

Nu begint voor u echt het genieten van meer wooncomfort en gemak. Wij zorgen er voor dat dit zo blijft en dat u maximaal rendement haalt uit uw investering. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw ecologische voetafdruk lager wordt en dat u zo het milieu een stuk groener maakt. Als laatst, wij geven om onze klanten en staan altijd ter beschikking voor verder advies of andere vragen.

Wat vinden anderen?

Deskundige uitvoer en hoog vertrouwen!

De klus is geklaard en de panelen werken alle 14. Daarbij ben ik erg tevreden over de heren die alles aangelegd hebben. Deskundige en prettige mensen. Al met al heel blij dat ik kennis heb gemaakt met Solarpas via mijn buren en dat ik nu over zonnepanelen beschik. Ook dank voor de rol van de adviseur in deze en de wijze waarop de adviseur alles uitgelegd heeft en daar de tijd voor genomen heeft. Dat heeft mij veel vertrouwen gegeven.

Lizelotte Smits

Samen met Solarpas gestart met verduurzamen!

Na het heldere advies van Solarpas bij mij thuis en de informatieavond in Amersfoort besloten om zonnepanelen te laten installeren! Zeer tevreden met het resultaat!

John van den Brom - Trainer FC Utrecht

Ik ben zeer goed en professioneel geholpen vanaf de aanvraag tot de installatie

Ze weten waarover ze het hebben en geven een zeer deskundig advies op maat.

Laszlo Baranyi

Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet op het pad van de verduurzaming samen met Solarpas.

Eind juni heb ik 14 zonnepanelen laten plaatsen door Solarpas en ben zeer tevreden over het verloop van het gehele proces.

Ruud Stolk

Top installatie en fijne app om de opbrengst te volgen.

Professioneel geïnstalleerd met optisch zeer mooie panelen. Aanrader! 

Roy Oude Lansink

Recente opgeleverde projecten

Duurzaam Vathorst
Particulier
Vathorst

Duurzaam Vathorst

Duurzaamvathorst 2
Particulier
Vathorst

Duurzaam Vathorst

Duurzaam Doorn
Particulier
Doorn

Duurzaam Doorn

Maak direct een afspraak

                                                                         Wij geven u graag gratis advies over uw verduurzamingsmogelijkheden

Samen verduurzamen!

Wanneer u een kennis, buurvrouw/man of familielid aandraagt
ontvangt u beiden €50 korting op uw zonnepaneleninstallatie

Verduurzamen doet u niet alleen. Vanuit Solarpas dragen wij extra bij wanneer u samen met een kennis, buurvrouw/man of familielid via ons zonnepanelen aanschaft. Wanneer u iemand refereert om samen met u zonnepanelen te laten installeren via onze organisatie ontvangt u beiden (of allen) €50 korting op uw installatie.

Meer weten? Wij vertellen je het graag!