fbpx

Duurzaam
Parklanen

ISOLATIE HR+++ LAADPALEN ZONNEPANELEN Parklanen

Solarpas Nederland nodigt u uit voor een collectieve duurzaamheidsactie/info avond

Als nieuwe bewoners van Parklanen kunnen jullie kennismaken met elkaar en krijgen jullie tips over de mogelijkheden die er zijn om de kosten voor aanschaf/uitbreiding van energiebesparende middelen te reduceren.
U kunt alle vragen stellen die ze hebben inzake zonnestroom systemen/laadpalen.

Locatie:
Wijkcentrum Windkracht 5
Deltalaan 140
5247 JT Rosmalen

Datum                  : 10 december 2021
Tijd                        : inloop 10.00 uur, aanvang 10.30 uur

Wie is Solarpas Nederland?

Solarpas Nederland heeft haar hoofdkantoor in Ede en 8 vestigingen in het land. Wij richten ons op verduurzaming van woningen en het bedrijfsleven. Zonnepanelen en laadpalen (!) in eigen beheer en isolatie en HR+++ glas/kozijnen met gespecialiseerde partners. We voorzien ca. 6-8 particuliere woningen per dag van een PV-installatie en leggen daarnaast 6-10 megaWatt per jaar aan zonnepanelen op daken van het bedrijfsleven. Solarpas is gecertificeerd en leidt in haar eigen academie ook solar-personeel op voor derden.

Voorstel voor u

-vrijblijvende dakscan & snel een offerte op maat!

-een zeer scherp aanschafbedrag, dus korte terugverdientijd!

-korte levertijd, dus snel beginnen met besparen!

-wij verzorgen uw BTW-teruggave, dus geen omkijken naar!

-wij werken met gecertificeerd personeel en A-merk producten, dus kwaliteit gewaarborgd!

-afspraak op locatie is ook mogelijk!

 

Over Solarpas

Met duurzame investeringen in huis en/of bedrijfspand wordt er op de energierekening bespaard en het woon- en werkcomfort verhoogd. U levert daarnaast een bijdrage aan een beter milieu.

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren in de transitie naar duurzaamheid. Daarom vindt u bij Solarpas de 3 nodige disciplines onder 1 dak om tot een duurzame uitvoering van uw woning of bedrijfsvastgoed te komen:

ISOLATIE HR+++ LAADPALEN ZONNEPANELEN

Wat bieden wij aan?

Zonnepanelen.

Met de inzet van zonnepanelen kunt u zelf energie opwekken en besparen op energiekosten. Bovendien draagt u direct bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot en een duurzame toekomst voor volgende generaties. Voor de huizenbezitters: zonnepanelen kunnen zorgen voor een gunstiger energielabel. Dit kan de waarde van uw woning verhogen.

meer lezen over zonnepanelen

Laadpalen.

De verkoop van nieuwe elektrische auto’s komt in 2020 uit op zo’n 65 duizend stuks. Daarmee zouden elektrische auto’s een aandeel van 15 procent krijgen bij de totale verkoop van nieuwe auto’s in Nederland. Deze trend zal zeker doorzetten en wellicht heeft u ook al een vol-elektrische of hybride auto. Wat is er dan lekkerder dan een laadpaal aan huis….uw auto laadt ’s nachts op terwijl u slaapt en de volgende dag gaat u weer volgeladen op pad.

meer lezen over laadpalen

Isoglas HR+++

Bij energie besparen wordt vaak gedacht aan het vervangen van de ketel, het plaatsen van zonnepanelen en bewust omgaan met energie. Maar in een doorsnee woning gaat tot 15% van de warmte via ramen en deuren verloren. De kunststof kozijnen zelf zijn door hun holle constructie ook meer isolerend dan hout of aluminium. Net als bij (drie)dubbel glas zorgen de luchtlagen in het kunststof kozijn voor de isolatie.

meer lezen over Isoglas HR+++

Isolatie.

Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand is beter voor het milieu. Het warmte verlies is minder zodat er minder gas of stroom verbruikt wordt. Dat scheelt CO2-uitstoot en is dus goed voor het klimaat. Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand scheelt kosten. Wij verzorgen voor u vloer-, dak, en/of gevelisolatie.

meer lezen over isolatie