fbpx

Duurzaam
Doorn

ISOLATIE HR+++ LAADPALEN ZONNEPANELEN Doorn

Solarpas nodigt u uit voor een collectieve duurzaamheidsactie op 19 mei. Wij geven u handige tips en tricks en geven u inzicht in de financiële mogelijkheden.

Het verduurzamen van Nederland is iets wat gezamenlijk moet gebeuren.

Samen met Hubo Nederland gaan we voor duurzaam.
Om dit doel kracht bij te zetten organiseert Solarpas Nederland een collectieve inkoop zonnepanelen bij u in de buurt!
 
Zeer voordelige mogelijkheid om over te gaan op zonnepanelen en informatie te krijgen over onze andere duurzame oplossingen:
Laadpalen
Warmtepompen 
Isolatie 

Onze ploegen installateurs zijn in juni speciaal voor Hubo Nederland een week in Doorn om u in deze periode een zeer gunstig voorstel te kunnen doen, t.w.: 
nog eens extra € 250,- korting op de al voordelige actie:

Prijs per paneel1

Growatt
(panelen in serie)

Enphase
(panelen parallel geschakeld)

Growatt hybride

accu pakket
(2x 2,5kWh)

6 -10 panelen

€ 430

€ 590

€ 430

+ € 3.600

10-12 panelen

€ 420

€ 580

€ 420

+ € 3.800

12-18 panelen

€ 410

€ 570

€ 410

+ € 4.000

18-24 panelen

€ 400

€ 560

€ 400

+ € 4.000

> 24 panelen

op aanvraag

Deze prijzen per paneel zijn excl. BTW. De overheid voorziet in een regel dat u de BTW op uw installatie geheel kan terugvragen. Wij verzorgen deze BTW-teruggave kosteloos voor u.

  • prijzen zijn all-in, incl. arbeid, werkschakelaar, aardlek en aansluiten op groepenkast
  • eventuele meerprijs nieuwe groepenkast € 950,- (1-fase) cq. € 1.270,- (3-fase), inclusief BTW.
  • prijzen op basis van montage op schuin dak. Meerprijs montage op plat dak € 30,- per paneel.
  • prijzen op basis van goedgekeurde schouw

Locatie & Datum

Locatie:
Parkhuys Rosarium
Molenweg 4
Doorn

Datum/tijd:
Donderdag 19 mei 2022 :  19.00 – 22.00 uur

We zien u graag op 19 mei in het Rosarium. Meldt u aan!

Over Solarpas

Met duurzame investeringen in huis en/of bedrijfspand wordt er op de energierekening bespaard en het woon- en werkcomfort verhoogd. U levert daarnaast een bijdrage aan een beter milieu.

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren in de transitie naar duurzaamheid. Daarom vindt u bij Solarpas de 3 nodige disciplines onder 1 dak om tot een duurzame uitvoering van uw woning of bedrijfsvastgoed te komen:

ISOLATIE HR+++ LAADPALEN ZONNEPANELEN

Wat bieden wij aan?

Zonnepanelen.

Met de inzet van zonnepanelen kunt u zelf energie opwekken en besparen op energiekosten. Bovendien draagt u direct bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot en een duurzame toekomst voor volgende generaties. Voor de huizenbezitters: zonnepanelen kunnen zorgen voor een gunstiger energielabel. Dit kan de waarde van uw woning verhogen.

meer lezen over zonnepanelen

Laadpalen.

De verkoop van nieuwe elektrische auto’s komt in 2020 uit op zo’n 65 duizend stuks. Daarmee zouden elektrische auto’s een aandeel van 15 procent krijgen bij de totale verkoop van nieuwe auto’s in Nederland. Deze trend zal zeker doorzetten en wellicht heeft u ook al een vol-elektrische of hybride auto. Wat is er dan lekkerder dan een laadpaal aan huis….uw auto laadt ’s nachts op terwijl u slaapt en de volgende dag gaat u weer volgeladen op pad.

meer lezen over laadpalen

Isoglas HR+++

Bij energie besparen wordt vaak gedacht aan het vervangen van de ketel, het plaatsen van zonnepanelen en bewust omgaan met energie. Maar in een doorsnee woning gaat tot 15% van de warmte via ramen en deuren verloren. De kunststof kozijnen zelf zijn door hun holle constructie ook meer isolerend dan hout of aluminium. Net als bij (drie)dubbel glas zorgen de luchtlagen in het kunststof kozijn voor de isolatie.

meer lezen over Isoglas HR+++

Isolatie.

Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand is beter voor het milieu. Het warmte verlies is minder zodat er minder gas of stroom verbruikt wordt. Dat scheelt CO2-uitstoot en is dus goed voor het klimaat. Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand scheelt kosten. Wij verzorgen voor u vloer-, dak, en/of gevelisolatie.

meer lezen over isolatie