fbpx

Duurzaam
HCM

ISOLATIE HR+++ LAADPALEN ZONNEPANELEN HCM

HCM & Solarpas nodigen u uit voor een collectieve duurzaamheidsactie!

100% Duurzame energie in 2030 is de ambitie van de Nederlandse regering. Over de wijze waarop u, als lid van HCM, hieraan kunt bijdragen, organiseert HCM samen met Solarpas een collectieve duurzaamheidsactie.
Leden van HCM kunnen hun steentje bijdragen aan het milieu en daarnaast ook aan de hockeyclub.

Als nieuwe sponsor van HCM kunnen haar leden profiteren van gratis persoonlijk advies om over te gaan op zonnepanelen en verdere informatie over onze andere duurzame oplossingen:

Laadpalen
Warmtepompen
Isolatie

DuurzaamHCM
Solarpas Duurzaam HCM Site

Besluit u tijdens de actie van HCM zonnepanelen te laten plaatsen? Dan ontvangt uw club €250,- extra clubbonus.

Locatie & Datum

Locatie:
Drielsedijk 17-A,
Arnhem

Datum/tijd:
Dinsdag 17 mei 2022 :  19.00 – 22.00 uur

Vragen omtrent deze actie? Neem contact op met uw contactpersoon bij HCM!     

Solarpas en HCM nemen graag met u een stap in verduurzaming! We zien u graag 17 mei in de kantine.

Over Solarpas

Met duurzame investeringen in huis en/of bedrijfspand wordt er op de energierekening bespaard en het woon- en werkcomfort verhoogd. U levert daarnaast een bijdrage aan een beter milieu.

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren in de transitie naar duurzaamheid. Daarom vindt u bij Solarpas de 3 nodige disciplines onder 1 dak om tot een duurzame uitvoering van uw woning of bedrijfsvastgoed te komen:

ISOLATIE HR+++ LAADPALEN ZONNEPANELEN

Wat bieden wij aan?

Zonnepanelen.

Met de inzet van zonnepanelen kunt u zelf energie opwekken en besparen op energiekosten. Bovendien draagt u direct bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot en een duurzame toekomst voor volgende generaties. Voor de huizenbezitters: zonnepanelen kunnen zorgen voor een gunstiger energielabel. Dit kan de waarde van uw woning verhogen.

meer lezen over zonnepanelen

Laadpalen.

De verkoop van nieuwe elektrische auto’s komt in 2020 uit op zo’n 65 duizend stuks. Daarmee zouden elektrische auto’s een aandeel van 15 procent krijgen bij de totale verkoop van nieuwe auto’s in Nederland. Deze trend zal zeker doorzetten en wellicht heeft u ook al een vol-elektrische of hybride auto. Wat is er dan lekkerder dan een laadpaal aan huis….uw auto laadt ’s nachts op terwijl u slaapt en de volgende dag gaat u weer volgeladen op pad.

meer lezen over laadpalen

Isoglas HR+++

Bij energie besparen wordt vaak gedacht aan het vervangen van de ketel, het plaatsen van zonnepanelen en bewust omgaan met energie. Maar in een doorsnee woning gaat tot 15% van de warmte via ramen en deuren verloren. De kunststof kozijnen zelf zijn door hun holle constructie ook meer isolerend dan hout of aluminium. Net als bij (drie)dubbel glas zorgen de luchtlagen in het kunststof kozijn voor de isolatie.

meer lezen over Isoglas HR+++

Isolatie.

Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand is beter voor het milieu. Het warmte verlies is minder zodat er minder gas of stroom verbruikt wordt. Dat scheelt CO2-uitstoot en is dus goed voor het klimaat. Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand scheelt kosten. Wij verzorgen voor u vloer-, dak, en/of gevelisolatie.

meer lezen over isolatie