fbpx

Duurzaam
Veenendaal

ISOLATIE HR+++ LAADPALEN ZONNEPANELEN Veenendaal

Solarpas nodigt u uit voor een collectieve duurzaamheidsactie!

Het verduurzamen van Nederland is iets wat gezamenlijk moet gebeuren.

Om dit doel kracht bij te zetten organiseert Solarpas Nederland een collectieve inkoop zonnepanelen bij u in de buurt!

Tijdens deze vrij toegankelijke informatie avond geven wij persoonlijk advies over PV-installaties (zonnepanelen), laadpalen en verdere informatie van onze andere duurzame oplossingen:
Laadpalen
Warmtepompen
Isolatie

Onze ploegen installateurs zijn in juni een week in Veenendaal om u in deze periode een zeer gunstig voorstel te kunnen doen, t.w.:  extra € 250,- korting op de al voordelige actie.

Locatie & Datum
Aller erf
Ronde Erf 90
Veenendaal

Datum/tijd:
Dinsdag 24 mei 2022 :  19.00 – 22.00 uur.

We zien u graag op 24 mei bij het Aller Erf. Meldt u aan!

Over Solarpas

Met duurzame investeringen in huis en/of bedrijfspand wordt er op de energierekening bespaard en het woon- en werkcomfort verhoogd. U levert daarnaast een bijdrage aan een beter milieu.

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren in de transitie naar duurzaamheid. Daarom vindt u bij Solarpas de 3 nodige disciplines onder 1 dak om tot een duurzame uitvoering van uw woning of bedrijfsvastgoed te komen:

ISOLATIE HR+++ LAADPALEN ZONNEPANELEN

Wat bieden wij aan?

Zonnepanelen.

Met de inzet van zonnepanelen kunt u zelf energie opwekken en besparen op energiekosten. Bovendien draagt u direct bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot en een duurzame toekomst voor volgende generaties. Voor de huizenbezitters: zonnepanelen kunnen zorgen voor een gunstiger energielabel. Dit kan de waarde van uw woning verhogen.

meer lezen over zonnepanelen

Laadpalen.

De verkoop van nieuwe elektrische auto’s komt in 2020 uit op zo’n 65 duizend stuks. Daarmee zouden elektrische auto’s een aandeel van 15 procent krijgen bij de totale verkoop van nieuwe auto’s in Nederland. Deze trend zal zeker doorzetten en wellicht heeft u ook al een vol-elektrische of hybride auto. Wat is er dan lekkerder dan een laadpaal aan huis….uw auto laadt ’s nachts op terwijl u slaapt en de volgende dag gaat u weer volgeladen op pad.

meer lezen over laadpalen

Isoglas HR+++

Bij energie besparen wordt vaak gedacht aan het vervangen van de ketel, het plaatsen van zonnepanelen en bewust omgaan met energie. Maar in een doorsnee woning gaat tot 15% van de warmte via ramen en deuren verloren. De kunststof kozijnen zelf zijn door hun holle constructie ook meer isolerend dan hout of aluminium. Net als bij (drie)dubbel glas zorgen de luchtlagen in het kunststof kozijn voor de isolatie.

meer lezen over Isoglas HR+++

Isolatie.

Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand is beter voor het milieu. Het warmte verlies is minder zodat er minder gas of stroom verbruikt wordt. Dat scheelt CO2-uitstoot en is dus goed voor het klimaat. Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand scheelt kosten. Wij verzorgen voor u vloer-, dak, en/of gevelisolatie.

meer lezen over isolatie