fbpx

Duurzaam Hooglanderveen

ISOLATIE HR+++ LAADPALEN ZONNEPANELEN Hooglanderveen

Solarpas nodigt u uit voor een collectieve duurzaamheidsactie op 26 augustus. Wij geven u handige tips en tricks en geven u inzicht in de financiële mogelijkheden.

Het verduurzamen van Nederland is iets wat gezamenlijk moet gebeuren. Samen gaan we voor duurzaam. Om dit doel kracht bij te zetten organiseert Solarpas Midden Nederland B.V. een collectieve inkoop zonnepanelen bij u in de buurt!
 
Zeer voordelige mogelijkheid om over te gaan op zonnepanelen en informatie te krijgen over onze andere duurzame oplossingen:
Isolatie 
HR+++ glas 
Laadpalen

   


Onze ploegen installateurs zijn van 14 september tot 2 oktober continu bij u in de buurt en wij kunnen daarom in deze periode u een zeer gunstig voorstel doen: Nog eens extra € 250,- korting op de al voordelige actie:

12 zonnepanelen (320Wp), uitvoering black denim
inclusief SolarEdge HD Wave omvormer

   
Complete installatie, service en garantie, incl. BTW:
Normaal€ 6.144,60
Speciale Duurzaam Hooglanderveen prijs€ 5.491,50
Wij vragen voor in 2020 de BTW terug€ 953,00 -/-
-----------
Uw netto investering dan nog€ 4.538,50

Opbrengst 3,840kWh levert u een besparing op van € 775,- per jaar.
Terugverdientijd dus ca. 5,5 jaar!

Locatie & Datum

Locatie:
Sporthal De Dissel
Disselplein 6, 3829 MD Hooglanderveen

Datum/tijd:
Dinsdag 26 augustus 2020 19.00 – 22.00 uur

We zien u graag op 26 augustus bij Duurzaam Vathorst. Meldt u hieronder aan!

 
     
 

Covid-19 regels

Uiteraard houden wij rekening met de basisregels omtrent het COVID-19 virus.

Per sessie maximaal 30 personen.
We starten de eerste sessie om 19.00 uur.
Indien u de informatieavond wilt bijwonen dan dient u zich in te schrijven via onderstaand inschrijfformulier. 

Over Solarpas

Met duurzame investeringen in huis en/of bedrijfspand wordt er op de energierekening bespaard en het woon- en werkcomfort verhoogd. U levert daarnaast een bijdrage aan een beter milieu.

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren in de transitie naar duurzaamheid. Daarom vindt u bij Solarpas de 3 nodige disciplines onder 1 dak om tot een duurzame uitvoering van uw woning of bedrijfsvastgoed te komen:

ISOLATIE HR+++ LAADPALEN ZONNEPANELEN

Wat bieden wij aan?

Laadpalen.

De verkoop van nieuwe elektrische auto’s komt in 2020 uit op zo’n 65 duizend stuks. Daarmee zouden elektrische auto’s een aandeel van 15 procent krijgen bij de totale verkoop van nieuwe auto’s in Nederland. Deze trend zal zeker doorzetten en wellicht heeft u ook al een vol-elektrische of hybride auto. Wat is er dan lekkerder dan een laadpaal aan huis….uw auto laadt ’s nachts op terwijl u slaapt en de volgende dag gaat u weer volgeladen op pad.

meer lezen over laadpalen

Isoglas HR+++

Bij energie besparen wordt vaak gedacht aan het vervangen van de ketel, het plaatsen van zonnepanelen en bewust omgaan met energie. Maar in een doorsnee woning gaat tot 15% van de warmte via ramen en deuren verloren. De kunststof kozijnen zelf zijn door hun holle constructie ook meer isolerend dan hout of aluminium. Net als bij (drie)dubbel glas zorgen de luchtlagen in het kunststof kozijn voor de isolatie.

meer lezen over Isoglas HR+++

Isolatie.

Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand is beter voor het milieu. Het warmte verlies is minder zodat er minder gas of stroom verbruikt wordt. Dat scheelt CO2-uitstoot en is dus goed voor het klimaat. Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand scheelt kosten. Wij verzorgen voor u vloer-, dak, en/of gevelisolatie.

meer lezen over isolatie