fbpx

Duurzaam Steenbergen

ISOLATIE HR+++ LAADPALEN ZONNEPANELEN Steenbergen

                              Solarpas nodigt u uit voor een collectieve duurzaamheidsactie!

100% duurzame energie in 2030 is de ambitie van de Nederlandse regering. Over de wijze waarop u hieraan kunt bijdragen, organiseert Solarpas binnenkort een informatieavond bij u in de buurt.
 
Gratis advies om over te gaan op zonnepanelen en om verdere informatie te krijgen over onze andere duurzame oplossingen:
Vloer-, gevel-, wand,- en dakisolatie  
HR+++ glas 
Laadpalen

   

Tijdens deze gratis informatieavond geven wij u handige tips en tricks met betrekking tot de volledige verduurzaming van uw pand. En natuurlijk geven wij u ook inzicht in de verschillende mogelijkheden die er zijn om kosten te reduceren.
 
Onze installateurs zijn in oktober tot en met december bij u in de buurt. Besluit u gedurende deze periode zonnepanelen te laten plaatsen? Dan bieden wij u € 250,- extra korting op de al lage actieprijs!: 

12 zonnepanelen (320Wp), uitvoering black denim
inclusief SolarEdge HD Wave omvormer

   
Complete installatie, service en garantie, incl. BTW:
Normaal€ 6.144,60
Speciale Duurzaam Steenbergen prijs€ 5.491,50
Wij vragen voor in 2020 de BTW terug€ 953,00 -/-
-----------
Uw netto investering dan nog€ 4.538,50

Opbrengst 3,840kWh levert u een besparing op van € 775,- per jaar.
Terugverdientijd dus ca. 5,5 jaar!

Locatie & Datum

Locatie:
De Watertoren
Nassaulaan 33 4651 AA Steenbergen

Datum/tijd:
Maandag 12 oktober 2020
Aanvangstijd: 19.00

We zien u graag op 12 oktober in Steenbergen. Meld u hieronder aan!

 
     
 

Over Solarpas

Met duurzame investeringen in huis en/of bedrijfspand wordt er op de energierekening bespaard en het woon- en werkcomfort verhoogd. U levert daarnaast een bijdrage aan een beter milieu.

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren in de transitie naar duurzaamheid. Daarom vindt u bij Solarpas de 3 nodige disciplines onder 1 dak om tot een duurzame uitvoering van uw woning of bedrijfsvastgoed te komen:

ISOLATIE HR+++ LAADPALEN ZONNEPANELEN

Wat bieden wij aan?

Laadpalen.

De verkoop van nieuwe elektrische auto’s komt in 2020 uit op zo’n 65 duizend stuks. Daarmee zouden elektrische auto’s een aandeel van 15 procent krijgen bij de totale verkoop van nieuwe auto’s in Nederland. Deze trend zal zeker doorzetten en wellicht heeft u ook al een vol-elektrische of hybride auto. Wat is er dan lekkerder dan een laadpaal aan huis….uw auto laadt ’s nachts op terwijl u slaapt en de volgende dag gaat u weer volgeladen op pad.

meer lezen over laadpalen

Isoglas HR+++

Bij energie besparen wordt vaak gedacht aan het vervangen van de ketel, het plaatsen van zonnepanelen en bewust omgaan met energie. Maar in een doorsnee woning gaat tot 15% van de warmte via ramen en deuren verloren. De kunststof kozijnen zelf zijn door hun holle constructie ook meer isolerend dan hout of aluminium. Net als bij (drie)dubbel glas zorgen de luchtlagen in het kunststof kozijn voor de isolatie.

meer lezen over Isoglas HR+++

Isolatie.

Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand is beter voor het milieu. Het warmte verlies is minder zodat er minder gas of stroom verbruikt wordt. Dat scheelt CO2-uitstoot en is dus goed voor het klimaat. Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand scheelt kosten. Wij verzorgen voor u vloer-, dak, en/of gevelisolatie.

meer lezen over isolatie