fbpx

Isolatie

Een woning of bedrijfspand isoleren is van belang om duurzamer en comfortabeler te leven cq. te werken.

Isolatiemaatregelen hebben vanzelfsprekend directe invloed op de energierekening. Maandelijks minder energielasten zodat de investering binnen slechts enkele jaren terugverdiend zijn.

Oude woning of bedrijfspand isoleren

Veel oudere huizen zijn minder goed geïsoleerd, bijvoorbeeld omdat er geen spouwmuur is of de spouwmuur nog niet voorzien is van isolatie.

Verouderd vastgoed isoleren is daardoor zeker de moeite waard, omdat dan gemakkelijk veel winst te behalen valt.

Kies je voor dak-, gevel- of vloerisolatie? Het ligt geheel aan het object, welke isolatiemaatregelen aan te raden zijn. Bij de ene woning is het beter om de vloer te isoleren, bij het andere huis kan met dakisolatie de meeste energiebesparing behaald worden.

Een dak is één van de grootste energieverspillers in huis. Met goede dakisolatie bespaar je jaarlijks honderden euro’s op je energierekening en woon je comfortabeler.

Als je de zolder verwarmt, is het voordeel in een gemiddelde hoekwoning/2-onder-1-kap zo’n € 750 euro per jaar. Bij een onverwarmde zolder bespaar je ongeveer € 400.

Met spouwmuurisolatie bespaar je op de stookkosten. Je krijgt ook minder last van koudeval van de muren en de luchtvochtigheid daalt. Het is nooit een slecht plan om te isoleren!

Besparen met warmere muren door spouwmuurisolatie Tegenwoordig is de verbeterde spouwmuurisolatie een slimme oplossing om op je energierekening te besparen en om ervoor te zorgen dat je huis goed geïsoleerd is.

Met vloerisolatie bespaar je niet alleen energie en op de energierekening. Je krijgt ook lekker warme voeten ipv koude voeten in de winter van isoleren door een geïsoleerde vloer.

Vloer isolatie kost geld, maar deze vloer isolatie investering verdient zichzelf terug. Dat gaat niet zo snel als bij dak isolatie. Toch is een vloer isoleren de moeite waard. Naast de maandelijkse besparing heb je extra voordeel in de vorm van warmere voeten ipv koude voeten op de vloer én minder kans op vocht in huis. De waarde van de woning en het comfort stijgen van goede isolatie en door minder stoken ben je ook gunstiger voor het milieu.

Over Solarpas

Met duurzame investeringen in huis en/of bedrijfspand wordt er op de energierekening bespaard en het woon- en werkcomfort verhoogd. U levert daarnaast een bijdrage aan een beter milieu.

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren in de transitie naar duurzaamheid. Daarom vindt u bij Solarpas de 3 nodige disciplines onder 1 dak om tot een duurzame uitvoering van uw woning of bedrijfsvastgoed te komen:

ISOLATIE HR+++ LAADPALEN ZONNEPANELEN

Wat bieden wij aan?

Zonnepanelen.

Met de inzet van zonnepanelen kunt u zelf energie opwekken en besparen op energiekosten. Bovendien draagt u direct bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot en een duurzame toekomst voor volgende generaties. Voor de huizenbezitters: zonnepanelen kunnen zorgen voor een gunstiger energielabel. Dit kan de waarde van uw woning verhogen.

meer lezen over zonnepanelen

Laadpalen.

De verkoop van nieuwe elektrische auto’s komt in 2020 uit op zo’n 65 duizend stuks. Daarmee zouden elektrische auto’s een aandeel van 15 procent krijgen bij de totale verkoop van nieuwe auto’s in Nederland. Deze trend zal zeker doorzetten en wellicht heeft u ook al een vol-elektrische of hybride auto. Wat is er dan lekkerder dan een laadpaal aan huis….uw auto laadt ’s nachts op terwijl u slaapt en de volgende dag gaat u weer volgeladen op pad.

meer lezen over laadpalen

Isoglas HR+++

Bij energie besparen wordt vaak gedacht aan het vervangen van de ketel, het plaatsen van zonnepanelen en bewust omgaan met energie. Maar in een doorsnee woning gaat tot 15% van de warmte via ramen en deuren verloren. De kunststof kozijnen zelf zijn door hun holle constructie ook meer isolerend dan hout of aluminium. Net als bij (drie)dubbel glas zorgen de luchtlagen in het kunststof kozijn voor de isolatie.

meer lezen over Isoglas HR+++

Isolatie.

Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand is beter voor het milieu. Het warmte verlies is minder zodat er minder gas of stroom verbruikt wordt. Dat scheelt CO2-uitstoot en is dus goed voor het klimaat. Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand scheelt kosten. Wij verzorgen voor u vloer-, dak, en/of gevelisolatie.

meer lezen over isolatie

Wat vinden anderen?

Deskundige uitvoer en hoog vertrouwen!

De klus is geklaard en de panelen werken alle 14. Daarbij ben ik erg tevreden over de heren die alles aangelegd hebben. Deskundige en prettige mensen. Al met al heel blij dat ik kennis heb gemaakt met Solarpas via mijn buren en dat ik nu over zonnepanelen beschik. Ook dank voor de rol van de adviseur in deze en de wijze waarop de adviseur alles uitgelegd heeft en daar de tijd voor genomen heeft. Dat heeft mij veel vertrouwen gegeven.

Lizelotte Smits

Samen met Solarpas gestart met verduurzamen!

Na het heldere advies van Solarpas bij mij thuis en de informatieavond in Amersfoort besloten om zonnepanelen te laten installeren! Zeer tevreden met het resultaat!

John van den Brom - Trainer FC Utrecht

Ik ben zeer goed en professioneel geholpen vanaf de aanvraag tot de installatie

Ze weten waarover ze het hebben en geven een zeer deskundig advies op maat.

Laszlo Baranyi

Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet op het pad van de verduurzaming samen met Solarpas.

Eind juni heb ik 14 zonnepanelen laten plaatsen door Solarpas en ben zeer tevreden over het verloop van het gehele proces.

Ruud Stolk

Top installatie en fijne app om de opbrengst te volgen.

Professioneel geïnstalleerd met optisch zeer mooie panelen. Aanrader! 

Roy Oude Lansink
Snel en eenvoudig een afspraak maken?
Laat je vrijblijvend adviseren

Bel direct naar 085 - 3030048 of vul het formulier in