fbpx

Over Solarpas

Organisatie

Solarpas levert services in de verduurzaming aan zowel particulieren en grootzakelijke klanten. Vanuit het hoofdkantoor in Arnhem worden zeven landelijk verdeelde depots aangestuurd. Ieder depot is haar eigen profit-unit en heeft haar eigen regio. Zo spreken onze adviseurs de taal van de regio, hebben de installateurs korte aanrijtijden en heeft u als eindgebruiker uiteindelijk een zeer snelle levertijd.

Wie zijn wij

Solarpas is de merknaam van B&F Sustainable B.V. en is een bedrijf met gelouterde bezetting aan boord. Ervaring op gebied van solar gaat meer dan 15 jaar terug, destijds niet alleen aan de wieg gestaan van de opkomst van zonnepanelen in Nederland, maar deze wieg ook helpen bouwen.

Nu terug in het vak, maar uitgebreid met andere verduurzamende middelen als isolerende beglazing HR+++, laadpalen en dak-, gevel-, en vloerisolatie. Daar hebben we onze partners in gevonden en zo bieden we de particulier een pakket waarmee diverse duurzame maatregelen genomen kunnen worden. Belangrijk in het teken van de inmiddels duurzame gedachte en belangrijk voor in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming in de vorm van subsidie. Daarnaast richt Solarpas zich met haar expertise ook op de grootzakelijke markt, waar de focus ook ligt op verduurzamen en het halen van doelstellingen in deze, maar tevens op rendement . Per m2 dakoppervlakte of m2 braak terrein. Naast het nul op de eigen meter een verdienmodel door kW-uren terug te gaan leveren.

Wij engineren uw installatie, calculeren uw verdienmodel en uiteindelijke rendement, installeren en verzorgen de 15 jaar service op basis van real time onderhoud.

Onze partners

Om het duurzame concept uit te kunnen rollen en dezelfde kwaliteit te kunnen bieden die we met PV-installaties borgen, hebben we de samenwerking gezocht met gelouterde namen in hun vakgebied:Pluskozijn - een Nederlands producent van geïsoleerde kozijnen en naast de particuliere woningen ook goed ingevoerd in de utiliteitsbouw en renovatieprojecten. Nederlandse vakkennis dus.Comfort Company - manifesteert zich al sinds 1980 (onderdeel van de Kiwtz groep) in de gevelrenovatie en isolatie. Dak- gevel-, spouw-, kruipruimte-, vloerisolatie, dat is hun vak. Opererend vanuit Ulft specialiseren zij zich in het verduurzamen van woningen.Daen Mobility - over een tiental jaren rijdt 50% van Nederland elektrisch is de verwachting. Het netwerk aan laadpalen is daartoe nog lang niet toereikend. Daen Mobility levert slimme laadpalen en laadbeheer software geschikt voor elke elektrische auto voor zowel op het werk als thuis en onderweg. En wat is er mooier dan zonne-energie via het zonnepaneel zo uw auto in te laten vloeien en gratis te rijden?! https://www.daenmobility.nl/

Over Solarpas

Met duurzame investeringen in huis en/of bedrijfspand wordt er op de energierekening bespaard en het woon- en werkcomfort verhoogd. U levert daarnaast een bijdrage aan een beter milieu.

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren in de transitie naar duurzaamheid. Daarom vindt u bij Solarpas de 3 nodige disciplines onder 1 dak om tot een duurzame uitvoering van uw woning of bedrijfsvastgoed te komen:

ISOLATIE HR+++ LAADPALEN ZONNEPANELEN

Wat bieden wij aan?

Zonnepanelen.

Met de inzet van zonnepanelen kunt u zelf energie opwekken en besparen op energiekosten. Bovendien draagt u direct bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot en een duurzame toekomst voor volgende generaties. Voor de huizenbezitters: zonnepanelen kunnen zorgen voor een gunstiger energielabel. Dit kan de waarde van uw woning verhogen.

meer lezen over zonnepanelen

Laadpalen.

De verkoop van nieuwe elektrische auto’s komt in 2020 uit op zo’n 65 duizend stuks. Daarmee zouden elektrische auto’s een aandeel van 15 procent krijgen bij de totale verkoop van nieuwe auto’s in Nederland. Deze trend zal zeker doorzetten en wellicht heeft u ook al een vol-elektrische of hybride auto. Wat is er dan lekkerder dan een laadpaal aan huis….uw auto laadt ’s nachts op terwijl u slaapt en de volgende dag gaat u weer volgeladen op pad.

meer lezen over laadpalen

Isoglas HR+++

Bij energie besparen wordt vaak gedacht aan het vervangen van de ketel, het plaatsen van zonnepanelen en bewust omgaan met energie. Maar in een doorsnee woning gaat tot 15% van de warmte via ramen en deuren verloren. De kunststof kozijnen zelf zijn door hun holle constructie ook meer isolerend dan hout of aluminium. Net als bij (drie)dubbel glas zorgen de luchtlagen in het kunststof kozijn voor de isolatie.

meer lezen over Isoglas HR+++

Isolatie.

Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand is beter voor het milieu. Het warmte verlies is minder zodat er minder gas of stroom verbruikt wordt. Dat scheelt CO2-uitstoot en is dus goed voor het klimaat. Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand scheelt kosten. Wij verzorgen voor u vloer-, dak, en/of gevelisolatie.

meer lezen over isolatie

Wat vinden anderen?

Deskundige uitvoer en hoog vertrouwen!

De klus is geklaard en de panelen werken alle 14. Daarbij ben ik erg tevreden over de heren die alles aangelegd hebben. Deskundige en prettige mensen. Al met al heel blij dat ik kennis heb gemaakt met Solarpas via mijn buren en dat ik nu over zonnepanelen beschik. Ook dank voor de rol van de adviseur in deze en de wijze waarop de adviseur alles uitgelegd heeft en daar de tijd voor genomen heeft. Dat heeft mij veel vertrouwen gegeven.

Lizelotte Smits

Samen met Solarpas gestart met verduurzamen!

Na het heldere advies van Solarpas bij mij thuis en de informatieavond in Amersfoort besloten om zonnepanelen te laten installeren! Zeer tevreden met het resultaat!

John van den Brom - Trainer FC Utrecht

Ik ben zeer goed en professioneel geholpen vanaf de aanvraag tot de installatie

Ze weten waarover ze het hebben en geven een zeer deskundig advies op maat.

Laszlo Baranyi

Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet op het pad van de verduurzaming samen met Solarpas.

Eind juni heb ik 14 zonnepanelen laten plaatsen door Solarpas en ben zeer tevreden over het verloop van het gehele proces.

Ruud Stolk

Top installatie en fijne app om de opbrengst te volgen.

Professioneel geïnstalleerd met optisch zeer mooie panelen. Aanrader! 

Roy Oude Lansink
Snel en eenvoudig een afspraak maken?
Laat je vrijblijvend adviseren

Bel direct naar 085 - 3030048 of vul het formulier in