fbpx

Zonnepanelen

Naast het besparen en de lagere energierekening is het vooral mooi om te zien hoe u zelf energie op kunt wekken. Veel huishoudens en bedrijven doen dat al met zonnepanelen op hun pand.

Geld op de bank staat aardig stil. Investeren in zonnepanelen levert meer op, want de kosten wegen niet op tegen de baten. Met zonnepanelen wordt de energierekening aanzienlijk verlaagd. Bovendien gaan de zonnepanelen van nu ruim 25 jaar mee en vergen ze weinig onderhoud.

Voor kleine en grote projecten staan we dagelijks klaar om klanten te helpen bij hun wens om zelf energie op te wekken. Wij helpen hiermee onze opdrachtgevers met het verduurzamen van hun woning of bedrijf met het plaatsen van een zonne-energie systeem.

Montage en aansluiting voor grote partijen op de particuliere markt.

Voor een aantal grote opdrachtgevers monteren we complete PV-installaties ten behoeve van de individuele particuliere markt. Deze opdrachtgevers bepalen zelf in hoeverre zij ondersteund willen worden. Veelal zijn het grote goed georganiseerde partijen die zich hebben gespecialiseerd in het verkopen van PV-installaties. Voor een goede, nette en veilige montage en aansluiting, waarover de gebruikers langdurig tevreden zijn, doen zij een beroep op ESBE Europese Solartechniek. We beschikken voor dit segment inmiddels over meerdere goed geoutilleerde teams die dagelijks zo’n 20 tot 30 installaties compleet werkend opleveren. Het aantal teams breidt zich nog gestaag uit!

Om jaar in en jaar uit een optimaal rendement uit PV-installaties te halen, is onderhoud noodzakelijk. Dat geldt voor de panelen, maar ook voor de omvormers en de bekabeling. Het oppervlak van de panelen moet bovendien schoon gehouden worden om maximaal te kunnen profiteren van het opvallende zonlicht. We hebben voor deze werkzaamheden dagelijks mensen beschikbaar. Maar door het snel toenemende aantal gerealiseerde installaties verwachten we hier de komende jaren een sterke groei.

Over Solarpas

Met duurzame investeringen in huis en/of bedrijfspand wordt er op de energierekening bespaard en het woon- en werkcomfort verhoogd. U levert daarnaast een bijdrage aan een beter milieu.

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren in de transitie naar duurzaamheid. Daarom vindt u bij Solarpas de 3 nodige disciplines onder 1 dak om tot een duurzame uitvoering van uw woning of bedrijfsvastgoed te komen:

ISOLATIE HR+++ LAADPALEN ZONNEPANELEN

Wat bieden wij aan?

Zonnepanelen.

Met de inzet van zonnepanelen kunt u zelf energie opwekken en besparen op energiekosten. Bovendien draagt u direct bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot en een duurzame toekomst voor volgende generaties. Voor de huizenbezitters: zonnepanelen kunnen zorgen voor een gunstiger energielabel. Dit kan de waarde van uw woning verhogen.

meer lezen over zonnepanelen

Laadpalen.

De verkoop van nieuwe elektrische auto’s komt in 2020 uit op zo’n 65 duizend stuks. Daarmee zouden elektrische auto’s een aandeel van 15 procent krijgen bij de totale verkoop van nieuwe auto’s in Nederland. Deze trend zal zeker doorzetten en wellicht heeft u ook al een vol-elektrische of hybride auto. Wat is er dan lekkerder dan een laadpaal aan huis….uw auto laadt ’s nachts op terwijl u slaapt en de volgende dag gaat u weer volgeladen op pad.

meer lezen over laadpalen

Isoglas HR+++

Bij energie besparen wordt vaak gedacht aan het vervangen van de ketel, het plaatsen van zonnepanelen en bewust omgaan met energie. Maar in een doorsnee woning gaat tot 15% van de warmte via ramen en deuren verloren. De kunststof kozijnen zelf zijn door hun holle constructie ook meer isolerend dan hout of aluminium. Net als bij (drie)dubbel glas zorgen de luchtlagen in het kunststof kozijn voor de isolatie.

meer lezen over Isoglas HR+++

Isolatie.

Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand is beter voor het milieu. Het warmte verlies is minder zodat er minder gas of stroom verbruikt wordt. Dat scheelt CO2-uitstoot en is dus goed voor het klimaat. Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand scheelt kosten. Wij verzorgen voor u vloer-, dak, en/of gevelisolatie.

meer lezen over isolatie

Wat vinden anderen?

Deskundige uitvoer en hoog vertrouwen!

De klus is geklaard en de panelen werken alle 14. Daarbij ben ik erg tevreden over de heren die alles aangelegd hebben. Deskundige en prettige mensen. Al met al heel blij dat ik kennis heb gemaakt met Solarpas via mijn buren en dat ik nu over zonnepanelen beschik. Ook dank voor de rol van de adviseur in deze en de wijze waarop de adviseur alles uitgelegd heeft en daar de tijd voor genomen heeft. Dat heeft mij veel vertrouwen gegeven.

Lizelotte Smits

Samen met Solarpas gestart met verduurzamen!

Na het heldere advies van Solarpas bij mij thuis en de informatieavond in Amersfoort besloten om zonnepanelen te laten installeren! Zeer tevreden met het resultaat!

John van den Brom - Trainer FC Utrecht

Ik ben zeer goed en professioneel geholpen vanaf de aanvraag tot de installatie

Ze weten waarover ze het hebben en geven een zeer deskundig advies op maat.

Laszlo Baranyi

Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet op het pad van de verduurzaming samen met Solarpas.

Eind juni heb ik 14 zonnepanelen laten plaatsen door Solarpas en ben zeer tevreden over het verloop van het gehele proces.

Ruud Stolk

Top installatie en fijne app om de opbrengst te volgen.

Professioneel geïnstalleerd met optisch zeer mooie panelen. Aanrader! 

Roy Oude Lansink
Snel en eenvoudig een afspraak maken?
Laat je vrijblijvend adviseren

Bel direct naar 085 - 3030048 of vul het formulier in