fbpx

Rozendaal Leusden

ISOLATIE HR+++ LAADPALEN ZONNEPANELEN Leusden


PV-installaties en eventueel dak inspectie.

Ons voorstel* PV-installatie:

Afhankelijk van uw dakoppervlak, obstakels (pijpjes) op het dak en de ligging van uw dak t.o.v. de zon,
kunnen wij 9 tot 15 panelen installeren.
Voor het gemak hanteren wij een prijs per paneel, zodat u de totale netto prijs zelf direct kunt berekenen:

  • € 395,- per paneel                      -> string-installatie                                -> indien geen schaduw op uw dak
  • € 465,- per paneel                      -> Optimizers parallel geschakeld    -> bij gedeeltelijke schaduw op uw dak

* voorwaarde: montage in de periode 8-19 november 2021
* gebaseerd op 1-fase groepenkast. Eventueel vervangen groepenkast 1-fase à € 745,- 3-fase € 995,-

Op eigen initiatief hebben wij voor de gehele wijk Rozendaal een pakket samen gesteld:

  • gratis dak inspectie komende zaterdag 9 oktober, zodat u weet of de staat van uw dak geschikt is voor een zonnepanelen-installatie
  • een zeer voordelig aanschafbedrag (wij kunnen immers voor de bundeling van zowel de schouw als de montages efficiënter werken)
  • wij verzorgen uw BTW-teruggave

PV-installatie: berekening besparing

Inmiddels ligt de terugverdientijd op ca. 5-6 jaar (een tiental jaren geleden nog op 12-15 jaar)

  • Een gemiddeld gezin verbruikt ca. 3.500kW/jaar
  • Een installatie van 10-12 panelen brengt ca. 3.700-4.400kW per jaar op.
  • De investering bedraagt ca. € 4.400 – € 5.000
  • U maakt gebruik van de BTW-teruggave regeling
  • Terugverdientijd : € 4.400 / (3.700kWh * 92% rendement x € 0.23/kWh) = 5 jaar en 3 maanden

Montage

We bundelen de installatie activiteiten in week 45 en 46, 8 t/m 19 november. Vrij snel dus, u kan dan snel profiteren, maar snelle reactie is dan ook vereist.

Over Solarpas

Met duurzame investeringen in huis en/of bedrijfspand wordt er op de energierekening bespaard en het woon- en werkcomfort verhoogd. U levert daarnaast een bijdrage aan een beter milieu.

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren in de transitie naar duurzaamheid. Daarom vindt u bij Solarpas de 3 nodige disciplines onder 1 dak om tot een duurzame uitvoering van uw woning of bedrijfsvastgoed te komen:

ISOLATIE HR+++ LAADPALEN ZONNEPANELEN

Wat bieden wij aan?

Zonnepanelen.

Met de inzet van zonnepanelen kunt u zelf energie opwekken en besparen op energiekosten. Bovendien draagt u direct bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot en een duurzame toekomst voor volgende generaties. Voor de huizenbezitters: zonnepanelen kunnen zorgen voor een gunstiger energielabel. Dit kan de waarde van uw woning verhogen.

meer lezen over zonnepanelen

Laadpalen.

De verkoop van nieuwe elektrische auto’s komt in 2020 uit op zo’n 65 duizend stuks. Daarmee zouden elektrische auto’s een aandeel van 15 procent krijgen bij de totale verkoop van nieuwe auto’s in Nederland. Deze trend zal zeker doorzetten en wellicht heeft u ook al een vol-elektrische of hybride auto. Wat is er dan lekkerder dan een laadpaal aan huis….uw auto laadt ’s nachts op terwijl u slaapt en de volgende dag gaat u weer volgeladen op pad.

meer lezen over laadpalen

Isoglas HR+++

Bij energie besparen wordt vaak gedacht aan het vervangen van de ketel, het plaatsen van zonnepanelen en bewust omgaan met energie. Maar in een doorsnee woning gaat tot 15% van de warmte via ramen en deuren verloren. De kunststof kozijnen zelf zijn door hun holle constructie ook meer isolerend dan hout of aluminium. Net als bij (drie)dubbel glas zorgen de luchtlagen in het kunststof kozijn voor de isolatie.

meer lezen over Isoglas HR+++

Isolatie.

Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand is beter voor het milieu. Het warmte verlies is minder zodat er minder gas of stroom verbruikt wordt. Dat scheelt CO2-uitstoot en is dus goed voor het klimaat. Een goed geïsoleerde woning of bedrijfspand scheelt kosten. Wij verzorgen voor u vloer-, dak, en/of gevelisolatie.

meer lezen over isolatie