fbpx

Zonnepanelen

Solarpas zorgt ervoor dat er binnen twee weken al nieuwe zonnepanelen op jouw dak liggen. Wij realiseren jouw installatie, calculeren uw verdienmodel en uiteindelijke rendement, installeren en verzorgen wel 15 jaar service op basis van real time onderhoud. Kies voor groene energie!

Krijg inzicht in de verschillende opties!

Afspraak inplannen

  • Kwaliteit, service & garantie
  • Installatie garantie van 2 weken
  • 9 vestingen over Nederland
  • Één contact voor gehele verduurzaming
  • 15+ jaar ervaring

Zonnepanelen

Naast het besparen en de lagere energierekening is het vooral mooi om te zien hoe u zelf energie op kunt wekken. Veel huishoudens en bedrijven doen dat al met zonnepanelen op hun pand.

Toekomst

Geld op de bank staat aardig stil. Investeren in zonnepanelen levert meer op, want de kosten wegen niet op tegen de baten. Met zonnepanelen wordt de energierekening aanzienlijk verlaagd. Bovendien gaan de zonnepanelen van nu ruim 25 jaar mee en vergen ze weinig onderhoud.

Over ons

Voor kleine en grote projecten staan we dagelijks klaar om klanten te helpen bij hun wens om zelf energie op te wekken. Wij helpen hiermee onze opdrachtgevers met het verduurzamen van hun woning of bedrijf met het plaatsen van een zonne-energie systeem. Ook interesse? Wij geven je vrijblijvend advies!

Hoe gaan wij te werk?

Solarpas is uw gesprekspartner in verduurzaming. Wij geloven er in dat energieneutraal worden als Nederland zijnde een gezamenlijke taak is. Wij ontzorgen particulieren door hun gedurende de gehele verduurzaming bij te staan. Daarnaast verbinden wij kwalitatief hoogwaardige duurzaamheidsproducten met klanten voor optimaal wooncomfort en gemak. 

Stap 1. Advies

Adviseurs van Solarpas komen bij u langs om samen met u de juiste stap in verduurzaming te bepalen. Wanneer u dit al in kaart heeft kunnen wij u adviseren over de uitvoering hiervan en zorg dragen voor de uitvoering van uw verduurzaming. Daarnaast zijn onze adviseurs bekwaam in alle financiële mogelijkheden die verbonden zijn aan de verschillende producten.

Stap 2. Offerte

Op basis van uw wensen en mogelijkheden binnen, buiten en op uw woning schetsen wij een eerste kostenplaatje. Wij nemen deze uiteraard met u door zodat u precies weet waarom er gekozen is voor welke producten en welke manier van uitvoering.

Stap 3. Uitvoering

Solarpas staat er voor dat kwalitatieve duurzaamheidsproducten worden verbonden aan de wensen van haar klanten. Hierom blijven wij in het gehele proces aanwezig als gelijkwaardig gesprekspartner en als uw contactpunt in uw gehele verduurzaming.

Stap 4. Ontzorgen van financieel traject

Na de uitvoering draagt Solarpas er zorg voor dat u wordt ondersteunt in het terugvragen van de BTW, u voldoende inzicht heeft in de salderingsregeling, subsidie ontvangt voor uw isolatiemaatregelen en dat uw huishoudportemonnee zo min mogelijk wordt aangetast door deze eenmalige investering.

Stap 5. Service

Nu begint voor u echt het genieten van meer wooncomfort en gemak. Wij zorgen er voor dat dit zo blijft en dat u maximaal rendement haalt uit uw investering. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw ecologische voetafdruk lager wordt en dat u zo het milieu een stuk groener maakt. Als laatst, wij geven om onze klanten en staan altijd ter beschikking voor verder advies of andere vragen.

Wat vinden anderen?

Deskundige uitvoer en hoog vertrouwen!

De klus is geklaard en de panelen werken alle 14. Daarbij ben ik erg tevreden over de heren die alles aangelegd hebben. Deskundige en prettige mensen. Al met al heel blij dat ik kennis heb gemaakt met Solarpas via mijn buren en dat ik nu over zonnepanelen beschik. Ook dank voor de rol van de adviseur in deze en de wijze waarop de adviseur alles uitgelegd heeft en daar de tijd voor genomen heeft. Dat heeft mij veel vertrouwen gegeven.

Lizelotte Smits

Samen met Solarpas gestart met verduurzamen!

Na het heldere advies van Solarpas bij mij thuis en de informatieavond in Amersfoort besloten om zonnepanelen te laten installeren! Zeer tevreden met het resultaat!

John van den Brom - Trainer FC Utrecht

Ik ben zeer goed en professioneel geholpen vanaf de aanvraag tot de installatie

Ze weten waarover ze het hebben en geven een zeer deskundig advies op maat.

Laszlo Baranyi

Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet op het pad van de verduurzaming samen met Solarpas.

Eind juni heb ik 14 zonnepanelen laten plaatsen door Solarpas en ben zeer tevreden over het verloop van het gehele proces.

Ruud Stolk

Top installatie en fijne app om de opbrengst te volgen.

Professioneel geïnstalleerd met optisch zeer mooie panelen. Aanrader! 

Roy Oude Lansink

Overtuigd?

Compleet en helder inzicht in alle mogelijkheden?

Download onze gratis brochure bordevol informatie over alle mogelijkheden!

Recente opgeleverde projecten

Duurzaam Vathorst
Particulier
Vathorst

Duurzaam Vathorst

Duurzaamvathorst 2
Particulier
Vathorst

Duurzaam Vathorst

Duurzaam Doorn
Particulier
Doorn

Duurzaam Doorn

Maak direct een afspraak

                                                                         Wij geven u graag gratis advies over uw verduurzamingsmogelijkheden

Samen verduurzamen!

Wanneer u een kennis, buurvrouw/man of familielid aandraagt
ontvangt u beiden €50 korting op uw zonnepaneleninstallatie

Verduurzamen doet u niet alleen. Vanuit Solarpas dragen wij extra bij wanneer u samen met een kennis, buurvrouw/man of familielid via ons zonnepanelen aanschaft. Wanneer u iemand refereert om samen met u zonnepanelen te laten installeren via onze organisatie ontvangt u beiden (of allen) €50 korting op uw installatie.

Meer weten? Wij vertellen je het graag!